Några omdömen från våra kunder:

"Vill bara berömma er fantastiska korta leveranstid.
Jag sitter i TV-fotöljen på onsdag kväll och gör en beställning via nätet. När jag på torsdagen kommer hem efter jobbet ligger produkten i brevlådan. Bor i norduppland. Imponerande. Tack!"

"Vill återigen tacka för att Överlevnadsbutiken finns och att jag har möjlighet att betala mot postförskott."

"Förutom att vara en ytterst välsorterad butik med bra utbud för oss survivalister och preppers så är dessutom servicen kanon. Att handla där har alltid gått snabbt och smidigt och man märker att personalen bryr sig om sina kunder."


"Hejsan, ville bara säga att jag är ett stort FAN av dig och sidan. Jag tycker det är en väldigt rolig ide :)"

"Jag tycker er webshop är bra utformad med bra priser.
Jag tycker det är roligt att se att ni utökar ert sortiment med ovanliga produkter som t.ex. mat med lång hållbarhet.
Det vore roligt att se fler spännande produkter för smart överlevnad. "

"Allt var toppen! Snabb leverans och bra produkter! Mycket nöjd och kommer rekommendera detta till andra."

"Bra snabb leverans. ... Ser fram emot att ert sortiment skall bli större."

"Överlevnadsbutiken är kanon helt enkelt! Produkterna är av solid kvalité och leveranserna sker mycket snabbt, jämfört med andra butiker.
Det positivaste med denna butik är tveklöst produktutbudet. Det finns så stor variation av produkter vilket är det bästa!"

"Är överlag nöjd och fick hjälp när jag strulade till det med beställning & betalning."

"Är nöjd med leverans och varorna. Helt ok.

"Jag kan bara säga att jag är helt nöjd med er web-butik. Lätt att hitta på hemsidan, rätt utbud för mig till acceptabla priser. Enda som finns på minus sidan är att det tog lite för lång tid, enl mig, att få produkten. Beställde sent en torsdag, produkten fanns i lager, och var inte hos mig förrän på tisdagen efter. Kan mkt väl vara så att det inte är ert fel utan Posten som levererade produkten, men hur som helt ett minus från min sida."

"Överlevnadsväskan var över förväntan den är en bra grund att bygga sin bob runt det enda bristen jag ser är att den saknar en slidkniv men det har man ju ändå flera som bara ligger. Butiken är något som har saknats för oss som vill vara förbereda när WTSHTF. Jag kommer vara kund hos er många gånger. Ha en bra dag och tack för en bra butik."

"Jag tyckte det var enkelt att navigera på hemsidan. Hade varit bra om måttet på armbandet funnits. Leveransen gick oväntat fort, det var bra. Och priserna var vettiga. "

"Bra varor, snabb leverans.  Ok hemsida - designen kan förbättras."

"Härligt att kunna beställa material till torkning (syreabsorberare) och påsar för lång förvaring och  vaccumförpackning. Trodde jag skulle behöva skicka efter det från USA men inte då.
Snabbt, lätt och utan tull. Så nu ska jag torka tomater, frukt, bär och örter för glatta livet. 
Nu vet jag vart jag ska vända mig!
Tack för strålande service!"


"Gillar utbudet eftersom jag slipper beställa från utlandet. Snabb leverans och jag gillar speciellt bevaka knappen som sparar en tid."  

"Äntligen en butik för oss med överlevnadsintresse! 
Leveransen kom när den skulle, var bra packad och produktbeskrivningen stämde helt överens med de varor som levererades, så inget att anmärka på där.
Tycker sidan är utformad bra, så inget att anmärka på där heller.
Vad gäller sortimentet så tycker jag det har en bra bredd trots att butiken är nystartad, bra priser osv. Ser fram emot   ett växande sortiment och flera alternativ i kategorier som knivar och verktyg. 
Ser ut som det kommer bli en ny beställning inom kort :)"

"Jag tycker eran webbshopp/butik är jätte fin och stilig, dock så tycker jag att ni ska köpa in ...
och jag tyckte om boken jag köpte :-)"

"Jag har inte vildmark som specialintresse. Däremot har jag ett sjukt barn. Jag använder vildmarksmat på akuten och vårdavdelningen. Det är otroligt mycket lättare att stå ut med väntetid med mat i magen. En mätt förälder är en lugnare förälder till ett sjukt barn. Jag har stående i hallen en nödväska med en bok, mobilladdare, tandborste, och mat. Då får jag med mig vad som behövs, även om det är bråttom med ambulans.
Tack för maten - den gör tillvaron mycket enklare."

"Jäklar vad roligt att ni öppnat en butik! Har länge längtat efter en liknande butik i Sverige!!"

 

 
Vill du också lämna feedback? Använd kontaktformuläret eller skicka ett mejl.
överlevnadsväskan var över förväntan den är en bra grund att bygga sin bob runt det enda bristen jag ser är att den saknar en slidkniv men det har man ju ändå flera som bara ligger. butiken är något som har saknats för oss som vill vara förbereda när WTSHTF jag kommer vara kund hos er många gånger. ha en bra dag och tack för en bra butik.